Centraal in Zuid- Oost Drenthe, te midden van een bosrijke omgeving en drie prachtige natuurgebieden is Appartementen ‘DE BRINKEN’ een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie. Of u nu een fiets- of wandelvakantie in gedachten heeft of een van de vele culturele musea of attracties wilt bezoeken, het is allemaal mogelijk.

Appartementen ‘De Brinken’ ligt midden in het mooie typisch Drentse esdorp Meppen. Het is vrij gaaf bewaard oud agrarisch dorp met een kleine 350 inwoners. In het dorp vind u prachtige Saksische boerderijen en een brink met hoge eikenbomen. In de rustige landelijke omgeving lijkt het hier alsof de tijd heeft stil gestaan.

Langs de rand van het dorp bevinden zich drie natuurgebieden met heide en zandverstuivingen, maar ook bossen en veengebied. Door de natuurbeschermingsorganisaties die zich inzetten voor de aankoop en bescherming van natuurgebieden en cultureel erfgoed blijft dit prachtige gebied behouden. Appartementen ‘De Brinken’ wordt dan ook omringd door een unieke omgeving waar u heerlijk van uw vakantie kan genieten!